Informasjonskapsler

“Cookies”

Informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

Nettbutikken vår benytter informasjonskapsler til ulike formål, slik som påloggingsinformasjon, statistikk, analyse, forbedringer og markedsføring.
For å kunne lære av brukerens adferd benytter vi dataene slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold. Vi bruker informasjonskapsler til å gjøre vår markedsføring mer relevant for den enkelte besøkende.

Google Adwords

Google AdWords er et program for annonsering på nettet. Stormberg bruker AdWords til å markedsføre tekstannonser i Google sin søkemotor, bannerannonsering i Google Display Network og videoannonsering i YouTube. Dersom du eksempelvis gjort et Google-søk, eller har sett videoer på YouTube, vil du kunne få målrettet markedsføring fra Stormberg basert på dette. Vår Google Analytics-konto er knyttet sammen med vår Google AdWords-konto, og det sendes informasjon mellom kontoene.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av nettstedet. Google Analytics er en analysetjeneste levert av Google. Tjeneste samler statistikk og informasjon om bruk av våre nettsider. Det kan være hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvor i landet brukerne våre er, hvilke nettsteder som sender trafikk til oss og annen trafikkinfomrasjon. Informasjonen som lagres er ikke personidentifiserbar.
Du kan selv deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics ved å følge denne linken:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dynamic Remarketing til å markedsføre Stormberg gjennom Google sin annonseplattform. Dynamic remarketing viser deg annonser basert på hvilke deler av nettsidene våre du har besøkt, ved å plassere en informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen vil ikke identifisere deg på noen måte eller gi tilgang til datamaskinen eller mobilenheten din. Informasjonskapselen brukes til å angi for andre nettsteder at «Denne brukeren har besøkt en bestemt side, så la dem se annonser knyttet til den siden». Vi bruker Google Dynamic Remarketing til å skreddersy markedsføringen vår slik at den skal passe bedre for dine behov og bare vise annonser som er relevante for deg. Hvis du trenger mer informasjon, kan du se Googles retningslinjer for personvern: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.