Sekken skal
sitte godt. Basta!

De superlette skolesekkene fra Frii of Norway® baserer seg på kunnskap og kompetanse fra mange års erfaring. Daglig leder, Roy Kjøstvedt, har arbeidet med å utvikle gode kvalitets skolesekker i over 20 år. Han vet hva som er kriteriene for en sekk med gode bæreegenskaper. Sammen med dyktige designere og kiropraktor, har de utviklet nye og moderne ergonomiske skolesekker med fokus på lav vekt.

Lav vekt er viktig
for god bærekomfort

Skolesekkene fra Frii of Norway® representerer et friskt pust i et tradisjonelt marked. Sekkene har alle funksjoner en god skolesekk skal ha. Den sitter godt på barnets rygg. Den har en innvendig aluminiumspile som gjør at sekken holder riktig ergonomisk form, uavhengig av hvor mye som bæres, og den har justerbar brystrem og hoftebelte.

Den største forskjellen fra andre sekker med god bærekomfort, er at Frii of Norway-sekkene har en egenvekt på ca 750 gram. Dette er vesentlig lavere enn de konkurrerende skolesekkene vi har sammenliknet med. En lettere sekk gir mindre belastning på barnets skuldre, nakke og rygg.

En annen fordel med sekkene fra Frii of Norway, er at regntrekket ligger i en lomme i bunnen av sekken i stedet for i toppen. Dette er en fordel i dagens samfunn hvor «mobil-nakke» eller et «fremoverlent hode» gir større og større utfordringer, til og med for barn. Barnet får friere og mer bevegelig nakke og hode, i tillegg gjør dette åpning og lukking av sekken enklere. Fra et faglig ståsted kan jeg trygt anbefale skolesekkene fra Frii of Norway.

– Andrea Nordbø, Vital Kiropraktikk Sør

En lettere sekk gir mindre belastning på barnets skuldre, nakke og rygg.

— ANDREA NORDBØ, VITAL KIROPRAKTIKK SØR